HOME      SPIRIT/SERAPH      MODELLEN      MODELJAREN      FOTO-GALERIJ      CHASSISNUMMERS      CONTACT

 

Rolls-Royce Silver Spirit TCX58008 uit 1996:

 

Introductie

Specificaties
Details

Exterieur
Interieur

 


Rolls-Royce Silver Spirit TCX58008Deze website is gebaseerd op:
- de Rolls-Royce Silver Spirit SCAZS12C0TCX58008 uit 1996
- de Rolls-Royce Silver Seraph SCALA62E71CX06489 uit 2001.

De Rolls-Royce Silver Spirit TCX58008 is uitgevoerd in de kleur Midnight blue en heeft een Sandstone interieur. De auto is in 1996 afgeleverd in BelgiŽ en heeft dus Europese specificaties.
Deze Silver Spirit behoort tot de vierde generatie Silver Spirit modellen, die is geproduceerd in de modeljaren 1996 en 1997. De eerste drie generaties heetten Silver Spirit, Silver Spirit II en Silver Spirit III. Deze Silver Spirit kreeg niet de naam Silver Spirit IV, maar weer gewoon Silver Spirit en werd in die tijd aangeduid als de "New" Silver Spirit.

Deze pagina biedt een eerste globale kennismaking met deze Silver Spirit en met mij, de maker van deze site. Op de pagina Specificaties vindt u de precieze specificaties waarmee deze auto in 1996 is geproduceerd; deze zijn overgenomen van de Car Specification Sheet die door de fabriek werd opgesteld om het productieproces op te starten.
De pagina Details zoemt aan de hand van enkele foto's in op de vele prachtige details van de vormgeving en uitrusting van deze auto. En tot slot zijn er pagina's gewijd aan de vormgeving van de buitenzijde (het Exterieur) en de inrichting van de binnenzijde (het Interieur) van de auto.

Ook wil ik mezelf aan u voorstellen. Ik ben geboren in 1956 en ik woon in Nederland in de regio Eindhoven.
 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer