HOME      SPIRIT/SERAPH      MODELLEN      MODELJAREN      FOTO-GALERIJ      CHASSISNUMMERS      CONTACT

 

Algemeen:

 

Contact
Donaties

Disclaimer
Links

Zoeken
Sitemap

 


ContactIk zou het als maker van deze website over de Rolls-Royce Silver Spirit en Silver Seraph generatie erg op prijs stellen als u iets van u laat horen. Dat kan omdat u tips voor me hebt, of aanvullingen, of mooie foto's. Maar ook als u een vraag aan me hebt omdat u op het punt staat zelf een Silver Spirit of Silver Seraph model aan te schaffen of als u met een technisch probleem zit. Ook dan kunt u me een berichtje sturen. Vermeld in dat geval wel het chassisnummer van de auto, want er zijn nogal wat technische wijzigingen geweest.
U kunt me bereiken door een e-mail te sturen aan het adres "info" van deze website. Dit adres wordt vanzelf aangemaakt door te klikken op de volgende button.

 Stuur een e-mail

 (Technische vraag? Vergeet het chassisnummer niet)
 


Doneren
Heeft u van deze website genoten, heeft u er nuttige informatie uitgehaald of heeft de site u geholpen bij het maken van uw keuze voor een Rolls-Royce of Bentley? Er zijn talloze redenen waarom u sympathiseert met deze website. U kunt uw blijk van waardering onderstrepen met een donatie. Elke donatie is welkom.Marinus Rijkers
Rolls-Royce Silver Spirit TCX58008.
 TOP OF PAGE ↑ 


Marinus Rijkers.   Disclaimer