HOME      SPIRIT/SERAPH      MODELLEN      MODELJAREN      FOTO-GALERIJ      CHASSISNUMMERS      CONTACT

 

Algemeen:

 

Contact
Donaties

Disclaimer
Links

Zoeken
Sitemap

 


DisclaimerDeze disclaimer geldt voor de gehele website www.rrsilverspirit.com.

De website www.rrsilverspirit.com is opgesteld door Marinus Rijkers. De site is gemaakt als prive-site en is uitsluitend op persoonlijke titel tot stand gekomen. De website is opgezet rondom de Rolls-Royce Silver Spirit uit 1996 met als chassisnummer SCAZS12C0TCX58008 en de Rolls-Royce Silver Seraph uit 2001 met als chassisnummer SCALA62E71CX06489.

Vele pagina's op deze website zijn samengesteld op basis van gegevens die ontleend zijn aan bronnen die ik betrouwbaar acht. Voor omissies in de juistheid, betrouwbaarheid en volledigheid aanvaard ik echter geen enkele aansprakelijkheid. Tevens aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor gebreken of schade aan voertuigen die zijn ontstaan als gevolg van handelingen die terug te voeren zijn op de inhoud van deze site.

Het is toegestaan gegevens van deze website over te nemen, doch onder de strikte voorwaarden dat de gegevens niet uit hun verband worden gehaald en dat een bronvermelding van deze website plaatsvindt.

De inhoud van deze website wordt u slechts ter informatie aangeboden en is uitdrukkelijk niet bedoeld als aanbod tot verkoop of uitnodiging tot aankoop van enig product of dienst.
De website is op geen enkele wijze gesponsored, gepromote, goedgekeurd door of verbonden aan welke autoclub dan ook of aan welk autobedrijf dan ook (ook niet aan Rolls-Royce Motor Cars Limited of Bentley Motors Ltd).

De gegevens, standpunten of visies vervat in deze publicatie kunnen te allen tijde zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd.

Het handelsmerk "Rolls-Royce", het "R-R"-logo, de "Spirit of Ecstasy" en de "R-R"-badge zijn geregistreerde handelsmerken van Rolls-Royce Motor Cars Limited en behoren toe aan Rolls-Royce Motor Cars Limited.
Het handelsmerk "Bentley", het "Bentley"-logo en de gevleugelde "Bentley"-badge zijn geregistreerde handelsmerken van Bentley Motors Ltd.

Sommige foto's zijn overgenomen van andere websites op het internet. Gebleken is dat diverse foto's op meerdere plaatsen op het internet voorkomen en dat niet is vast te stellen wie de oorspronkelijke eigenaar is. Mocht iemand bezwaren hebben tegen de plaatsing van een foto, of mocht iemand zijn eigen auto herkennen en het tonen van zijn auto op deze website niet op prijs stellen, dan verzoek ik hem/haar vriendelijk om contact met mij op te nemen. Ik zal niet aarzelen om foto's onmiddellijk van de website te verwijderen als belanghebbenden te kennen geven dat op prijs te stellen.

Marinus Rijkers.

Rolls-Royce Silver Spirit III RCH54542 uit 1994.

 TOP OF PAGE ↑ 


Marinus Rijkers.   Disclaimer