GA TERUG

 

Bentley Turbo RT


1998, SCBZP26C2WCX66497, Zwart


Deze Bentley Turbo RT is de op één na laatste Turbo RT van modeljaar 1998 en is de op zes na laatste Turbo RT die er is gemaakt. Het kleurenschema is zwart met speciaal bestelde Chestnut leer. Het hout is wortelnotenhout met eiken dwarsfineerbanden. De auto zit vol met speciale uitrustingen waarvan er diverse tussen de foto's hieronder zijn opgenoemd.
De auto heeft altijd Duitse eigenaren gehad.
De Bentley heeft Continental T wielen en is voorzien van chromen strips op de bumpers zoals op de Rolls-Royce modellen.

De stoelen hebben geen piping. De pedalen zijn doorboord.

De versnellingshendel is gepositioneerd op de stuurkolom zoals in Rolls-Royce modellen. Het scherm is een navigatiesysteem met afstandsbediening. Het stuur is een MPW sportstuur met Bentley wings en met claxonknoppen in interieurkleur. De startknop in de middenconsole is glad uitgevoerd zoals in modeljaar 1997.

De auto is voorzien van geborduurde Bentley-wings op de hoofdsteunen.
De auto heeft achterin een snelheidsmeter, zilveren inleg op de raamlijsten in de deuren, een flessenkoeler in de armsteun achterin, TV- en video monitors achterin, picknick tafels, een gefineerde plint voor de flessenkoeler, een beklede doos achterin met vier kristalglazen en twee telefoons en achter in de linker voorstoel een fax apparaat.Er is een DVD wisselaar in de kofferbak.Dit is de 420 pk Turbo RT Mulliner motor (speciale bestelling).
 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer