HOME      SPIRIT/SERAPH      MODELLEN      MODELJAREN      FOTO-GALERIJ      CHASSISNUMMERS      CONTACT

 

Klik hier om terug te gaan naar het modellen-overzicht

 


Rolls-Royce Phantom Naples' Winter
Wine Festival, 2005 en 2006Kenmerken en bijzonderheden

Achtergronden van dit model
Het Naples' Winter Wine Festival vond plaats op 5 februari 2005 in de tuin van het Ritz-Carlton, Naples' Golf Resort, in Naples in Florida. Het evenement werd bijgewoond door vele van 's werelds beste wijnhandelaren, meesterkoks en televisie- en filmpersoonlijkheden. Het Naples' Winter Wine Festival werd georganiseerd door families uit Naples die een passie voor goede wijn met elkaar delen, excellent eten en het ondersteunen van goede doelen. Op de liefdadigheidsveiling werd deze speciale Rolls-Royce Phantom ingebracht die voor $800.000 werd verkocht, meer dan het dubbele van de normale prijs. De Phantom is speciaal voor deze gelegenheid samengesteld om geld te verzamelen voor kindertehuizen in Amerika en Rusland.

Ook van 27 tot 29 januari 2006 is er een Naples' Winter Wine Festival gehouden. Ook toen is er een exemplaar gemaakt dat toen is verloot. Dit exemplaar in de kleur Chardonnay Mono staat verderop op deze pagina getoond en ook in de foto-galerij van deze website.

Algemene kenmerken
Deze Phantom is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de smaak van wijnliefhebbers. De lakkleur is een volle Burgundy kleur en het interieur van de fijnste leersoorten heeft de kleur Moccasin. De hemelbekleding is van Cashmere en het fineer is van Mahoniehout met dwarsrepen. Een druiventrosmotief is aangebracht in het interieur en exterieur en in de houtpanelen van de portieren zelfs in het sterling zilver. De meest bijzondere accessoires zijn de mini wijnkelder in de bodem van de kofferbak en een sigarenhumidor in het handschoenenkastje.


De Rolls-Royce Phantom Naples' Winter Wine Festival uit 2005.
De Rolls-Royce Phantom Naples' Winter Wine Festival uit 2006. TOP OF PAGE ↑ 


Marinus Rijkers.   Disclaimer