HOME      SPIRIT/SERAPH      MODELLEN      MODELJAREN      FOTO-GALERIJ      CHASSISNUMMERS      CONTACT

 

Klik hier om terug te gaan naar de Rolls-Royce Goodwood modellen

 


Rolls-Royce Dawn
Porto Cervo, 2016Kenmerken en bijzonderheden

Achtergronden van dit model
The Dawn Porto Cervo werd onthuld in de Rolls-Royce Summer Studio in Costa Smerelda, SardiniŽ, ItaliŽ. Voor de gelegenheid werden er twee auto's gebouwd, een Wraith en een Dawn. De auto's werden besteld om de sfeer en levendigheid van een van 's werelds meest exclusieve en glamoureuze enclaves te weerspiegelen: Porto Cervo. Om de opening van de Summer Studio te markeren en deze kunstvorm te demonstreren, hadden de Bespoke Rolls-Royces het thema 'Dusk till Dawn'.

Algemene kenmerken
Met de specificaties van de Dawn Porto Cervo zijn de levendigheid en levendige kleuren van het zeegezicht van Porto Cervo vastgelegd. Een smaragdgroene lak (op de specificaties genaamd Mindoro green) gaat samen met een Seashell en Emerald green lederen interieur. Voor het houtwerk werd teak met open poriŽn toegepast. Voor de bagageruimte is een teakhouten vloermat gecreŽerd, die het nautische thema voortzet. Op het dashboard zijn kostbare smaragden en parelmoer gezet in wit goud, in de vorm van het embleem van Porto Cervo.

Productie en chassisnummers

- De Dawn Porto Cervo werd onthuld op 28 juli 2016 bij de Rolls-Royce Summer Studio in SardiniŽ, ItaliŽ. Voor deze gelegenheid zijn twee auto's gebouwd, een Wraith en een Dawn. De Rolls-Royce Summer Studio in Porto Cervo was open tot september 2016.
- De identificatie van deze auto is SCA666D05GU100319. Er is slechts ťťn Dawn Porto Cervo gebouwd. Op deze website wordt de Wraith Porto Cervo separaat getoond.


Details van de Dawn Porto Cervo.


De Dawn Porto Cervo, 2016.
 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer