HOME      SPIRIT/SERAPH      MODELLEN      MODELJAREN      FOTO-GALERIJ      CHASSISNUMMERS      CONTACT

 

Klik hier om terug te gaan naar de Rolls-Royce Goodwood modellen

 


Rolls-Royce Wraith
Porto Cervo, 2016Kenmerken en bijzonderheden

Achtergronden van dit model
The Wraith Porto Cervo werd onthuld in de Rolls-Royce Summer Studio in Costa Smerelda, SardiniŽ, ItaliŽ. Voor de gelegenheid werden er twee auto's gebouwd, een Wraith en een Dawn. De auto's werden besteld om de sfeer en levendigheid van een van 's werelds meest exclusieve en glamoureuze enclaves te weerspiegelen: Porto Cervo. Om de opening van de Summer Studio te markeren en deze kunstvorm te demonstreren, hadden de Bespoke Rolls-Royces het thema 'Dusk till Dawn'.

Algemene kenmerken
De fabriek omschrijft de kleurkeuze als volgt. De tinten van de schemering klinken overal in de Wraith Porto Cervo door. Een two-tone zilveren lak reflecteert het dimmende daglicht, terwijl een paarse lijn een hint geeft naar de sfeer van het interieur van deze auto. De Spirit of Ecstasy werpt een zachte verlichting vanuit haar positie op de grille. Bij het openen van de deuren wordt de mysterieuze sfeer van de schemering afgebeeld met tinten blauw, paars, leisteen en zwart, waardoor het gevoel van avondrust wordt gecreŽrd. Het gebruik van struisvogelleer voegt diepte en textuur toe aan de cabine.

Productie en chassisnummers

- De Wraith Porto Cervo werd onthuld op 28 juli 2016 bij de Rolls-Royce Summer Studio in SardiniŽ, ItaliŽ. Voor deze gelegenheid zijn twee auto's gebouwd, een Wraith en een Dawn. De Rolls-Royce Summer Studio in Porto Cervo was open tot september 2016.
- Er is slechts ťťn Wraith Porto Cervo gebouwd. Op deze website wordt de Dawn Porto Cervo separaat getoond.


Details van de Wraith Porto Cervo.


De Wraith Porto Cervo, 2016.
 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer