HOME      SPIRIT/SERAPH      MODELLEN      MODELJAREN      FOTO-GALERIJ      CHASSISNUMMERS      CONTACT

 

Bentley Continental GT modellen

 

Continental GT
Continental GT V8
Continental GT Diamond series

Continental GT Speed
Continental GT Series 51
Continental GT Speed Series 51

Continental Supersports

Klik hier om terug te gaan naar de Bentley Crewe modellen

 


Bentley Continental GT Series 51
2010 - 2012Deze website gaat over de modellen die zijn gebaseerd op de Silver Spirit en Silver Seraph. De site gaat echter ook in op de modellen die gelijktijdig daaraan werden gevoerd, zoals het model op deze pagina. Het modellen-overzicht gaat niet verder dan kalenderjaar 2011 (inclusief het begin van modeljaar 2012).

Maten, gewichten, prestaties

Dezelfde specificaties als de Bentley Continental GT.

Kenmerken en bijzonderheden

Achtergronden van dit model
- Series 51 is speciaal gecreŽerd om bestellingen te plaatsen die geheel naar eigen smaak werden uitgevoerd, met unieke kleuren, opties en accessoires. De lijst met met exterieur en interieur kleuren is geÔnspireerd op vintage modellen. Series 51 voorziet in een twee-kleuren interieur met een derde accent-kleur. Kleuren zijn geselecteerd uit het Bentley archief sedert 1951. Series 51 omvat tevens exclusieve contrast stiknaden en pipings, geborduurde hoofdsteunen, diamant gewatteerde afwerking en uniek Amboyna fineer.
- De Bentley Continental GT Series 51 is een model dat naast de Bentley Continental GT op de markt is gebracht. Het verving dus geen ander model.

Oorspronkelijke kenmerken
Dezelfde basiskenmerken als de Bentley Continental GT van modeljaar 2010.Er zijn alleen persfoto's van de Bentley Continental GTC (convertible) Series 51 vrijgegeven (foto's boven en onder)

 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer